בדיקת תנועה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/02/2010 | 06:50 | מאת: bit

שלחתי הודעה והיא נעלמה אם אני חוזר שבו על ההודעה סליחה .אני חולה בסכרת קשה מטופלת במשאבה.סובל מקוודרו פראזיס (חולשהב4 גפיים). בדיקת מוליכות עצב מציינת מצב קשה. ניון שריים בידיים וברגליים . קושי רב בהליכה וביציבה. האם יש בדיקה "אוביירטיבית לקביעת הקושי התפקודי שלי או מומחים מובהקים בנושא. פרופסור שדה קבע לי כי מצבי "קשה" ואלו ועדה רפואית קבעה לי "קל" איך אפשר לבדוק? bit 0542255316 תודה

שלום, שתי אופציות: 1. רופא שיקומי. ניתן לבדוק בשיבא או רעות. 2. מעבדת הליכה מספקת בדיקה אובייקטיבית שקובעת מידת ההגבלה בתנועה באופן ממוחשב וכמובן מספקת המלצות טיפוליות. מאמר: http://imacs.co.il/prod.asp?catalogid=150 בברכה, סאם www.imacs.co.il

17/07/2011 | 20:41 | מאת: ויקטור

למי שמעוניין בבדיקת תנועה ביומכנית - יש הזדמנות להנות מבדיקה חינם, ללא מחויבות ואותיות קטנות.מבצע של אבידור מרכזי בריאות לרגל ולגב בע"מ - 50 בדיקות בלבד בשווי 750 ש"ח.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה