מה עושים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/01/2010 | 22:59 | מאת: יעל

לפני כשבועיים התעוררתי בבוקר והתמתחתי כהוגן, והרגשתי כאב חזק בחלק האחורי של השוק. מאז הכאב לא עבר, והוא חזק במיוחד לאחר מנוחה. מה פשר הכאב ומה אופן הטיפול? תודה רבה.

יעל שלום, כנראה מדובר בבעיה שרירית. כיווץ שריר חזק שגרם לתפס של סיבי השריר. מומלץ לבצע מתיחות של השריר (בדומה למתיחה של גיד אכילס), חימום ומסאג' עמוק לשריר. לאימות האבחנה וטיפול אופטימאלי מומלץ לפנות לפיזיותרפיה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה