מדרסים מוכנים + בעיה בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/01/2010 | 22:47 | מאת: שי

שלום רב, ברצוני לברר לגביי מידות של מדרסים מוכנים; אם אני נועל נעליים במידה 43 - איזה מידת מדרס תתאים לרגל? ובמידה ואני נועל 42.5 - איזה מידת מדרס? בנוסף ברצוני לברר לגביי בעיה בכרית כף הרגל; כרית כף הרגל ברגל ימין משתפשפת יותר מרגל שמאל - במה אפשר להתשמש על מנת למנוע את החיכוך (אני לא משתמש במדרסים מותאמים אישית אלא במדרסים מוכנים)? בברכה ובתודה שי

שי שלום, אני לא ממליץ כלל על מדרסים מוכנים. מדרסים מוכנים לא פותרים את הבעיה (לא מתקנים את מנח כף הרגל) ועלולים לגרום לבעיות נוספות. מומלץ מדרס בהתאמה אישית בלבד, בהתאם לכאב, שפשוף, מבנה כף הרגל, ותנועתיות כף הרגל בהליכה/ ריצה. מאמר המתאר את תהליך התאמת המדרס: http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה