בעיות בטן וצלעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/01/2010 | 17:24 | מאת: מאור

שלום. לפני כשלוש שבועות עברתי גיבוש בין יומיים המשלב מאמצים פיזיים ומנטליים. לפני הגיבוש הרגשתי קצת מועקה באזור הצלעות בצד שמאל, אך התעלמתי. לאחר שלושה ימים אחרי הגיבוש הרגשתי כאבי בטן הבאים מכאבים באזור הצלעות. לאחר בדיקה רפואית הבנתי שזה השרירים שהתאמצו ועליי לנוח 10 ימים. אך היום לאחר תקופה ממושכת אני עדיין מרגיש קצת את הכאבים ולפעמים זה בא יותר בלילה. מה דעתך?

מאור שלום, כאב שנמשך לתקופה ממשוכת לאחר מנוחה לא מאפיין פגיעה בשרירים בבין צלעיים. מכיוון שהכאב ממושך, כולל גם כאב בבטן, ומופיע בלילה! יש לבדוק האם מדובר בבעיה שהיא לא ממקור אורטופדי. לכן יש לפנות לאורטופד המטפל לעדכן אותו במצב היום לאחר תקופת מנוחה, אך חשוב לפנות לבדיקה של רופא פנימאי. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה