בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/01/2010 | 14:20 | מאת: נמרוד

האם יש דרך לזהות את הבעיה באמת בלי בדיקת mri? אם כן באיזו דרך אני סובל כבר כמה חודשיים ואני מרגיש שמדברים איתי על כנראה כל הזמן הפיזוטרפיה אינה עוזרת לי אולי בגלל החוסר ודאות??

נמרוד שלום, בוודאי שניתן לאבחן ללא בדיקת MRI. האבחון העיקרי בכאב ללא רקע של טראומה (כמו שברים) הינו הבדיקה הקלינית של הרופא או הפיזיותרפיסט. במידה וימצו צורך לבדיקת הדמיה הם יפנו אותך לכך. לכן יש לפנות לאורטופד ופיזיותרפיסט טוב לאבחון וטיפול. כאשר הטיפול בחלקו פסיבי (ליצות ותנועתיות של מפרק הברך) ובחלקו אקטיבי (חיזוק ואימון). בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

06/01/2010 | 11:19 | מאת: קובי

יש לי כרע במינסקוס וקרע חלקי ברצועה צולבת אני אמור לעשות מחר ניתוח כמה זמן החלמה ועם יש תופעות קיצוניות אחרי הניתוח תודה קובי

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה