הטיה פנימית של עקב כף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/12/2009 | 17:21 | מאת: נעמי

שלום רב, שמתי לב כי נעליי נשחקות במידה רבה וכי מוצאת אני כי העקב שלי נוטה פנימה בהליכה, כך שחלקה אף יכול ליטות החוצה מן הנעל. רציתי לדעת האם מדובר בתופעה מוכרת וכיצד ניתן לטפל בה?

נעמי שלום, מבנה זה הינו אחד המבנים הביומכאנים השכיחים הגורם לבעיות בכפות רגלים. חשוב ביותר התאמת מדרסים לתיקון מנח כף הרגל. בנוסף, מומלץ פיזיותרפיה לחיזוק שרירי ותיקון אקטיבי של מנח כפות הרגליים. מאמר בנושא המדרס הביומכאני: http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה