בעיות הליכה וחולשה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/11/2009 | 18:56 | מאת: דניאל

שלום. אמא שלי בת שמונים ובשנה האחרונה היא החלה להחלש גם בהליכהוגם בתיפקוד היום יומי. יש לציין שמבחינה מנטלית היא במצב מצויין, ערנית משתתפת בחוגים והזיכרון שלה מצוין. לפני כארבע שנים היתה לה דלקת פרקים חריפה אבל כרגע מצבה טוב. מה אפשר לעשות על מנת לחזק אותה מבחינה פיזית תודה דניאל

דניאל שלום, טיפולי פיזיותרפיה! באופן קבוע. 2-3 פעמים בשבוע. מטרת הטיפולים היא חיזוק הפונקציות שנפגעו: כמו יכולת לעלות/ לרדת מדרגות, לקום מכסא נמוך, יציבות בהליכה ועוד. הטיפול ואימון יהיה מבוסס להשגת מטרות אלו. טיפול אקטיבי בלבד! ניתן לטפל בבית או במכון פיזיותרפיה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה