החזקת הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/08/2007 | 21:15 | מאת: רן

כדי ללכת הליכה שוטפת , אני מרגיש שאני צריך להחזיק את כף הרגל של רגל אחת בפלקס, עם האצבעות למעלה, ורק כך כאילו יש לו שליטה על הרגל והכף, במעבר מצעד לצעד, איני יודע למקד את מקור החולשה והקושי שגורמים לכך. האם יש לך השגות כלשהן מה על מה יכול הדבר להצביע? תודה רן

רן שלום, נשמע שמדובר בפגיעה שרירית- עצבית או הגבלה של מפרק הקרסול. אני ממליץ לגשת לאורתופד או נוירולוג או פיזיותרפיסט אשר יבצעו את הבדיקות המתאימות ובהתאם יפנו להמשך בדיקות וטיפול. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה