למה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/10/2009 | 00:05 | מאת: יעלה

אחרי ישיבה או שכיבה ללא תזוזה, כשאני קמה ממש כואבות לי כפות הרגליים, פחות באיזור העקב ויותר בחלק המרכזי שלהן. מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה

יעלה שלום, במידה ונשללו מחלות מפרקים על ידי רופא המשפחה ורוימטולוג ומדובר בבעיה אורטופדית, ככל הנראה הכאב נובע משינויים ועמוס מפרקי (כף רגל אמצעית), כמו צניחה של הקשת המדיאלית. מומלץ לפנות לאורטופד, פיזיותרפיסט או מעבדת הליכה לאבחון וטיפול. חשוב התאמת מדרסים ביומכאניים לתיקון מנח כף הרגל והתאמת נעליים במידה והאבחנה הינה מנח ותנועה לא תקינה של כף הרגל. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה