הליכה עם דורבן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/10/2009 | 16:17 | מאת: יוסי

יש לי דורבן בכף הרגל. האם מותר לי לבצע פעילות של הליכה ספורטיבית למרות הדורבן ?

יוסי, דורבן בצילום רנטגן הינו ממצא שכיח ונורמלי באחוז גדול מהאוכלוסיה הבריאה הלא סובלת. לכן, מה שקובע הינו הכאב (תהליך דלקתי של הרצועה שמתחברת לעצם העקב). אין מניעה לבצע פעילות ספורטיבית. במידה וקיים כאב והגבלה יש לפנות לטיפולי פיזיותרפיה, התאמת מדרסים ונעלי ספורט מתאימים. ניתן לבתע בדיקה במעבדת הליכה לאבחון וקביעת פרוטוקול טיפולי ומדדים מדויקים למדרסים ונעליים. http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני# בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה