מניעה מפציעות בגב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/10/2009 | 21:20 | מאת: אלי

ד"ר יקר שלום רב לך.... שמי אלי ואני בן 25 התחלתי בשבוע שעבר לעבוד כנהג בחברת משקאות.... בעבודתי אני רוב היום מעמיס את המשאית בשתייה מאוד כבדה ובכמויות... אני מאוד חושש לבריאות הגב שלי..... כי אני לא יודע את שיטות העבודה אשר יכולות לשמור לי על הגב... האם יש חגורת גב או מכשיר או מוצר אשר יכול לשמור על בריאות הגב שלי? בתודה רבה אלי

אלי שלום, קיים מגוון רב של חגורות גב. המטרה היא להשתמש בחגורת גב אך ורק בזמן הפעילות של הרמת משא כבד. לאחר מכן יש להוריד. יש להתשמש בחוגורה בעלת מבנה קשתי וקשיח בחלק האחורי שנצמד לגב התחתון. בנוסף, חשוב מאוד לבצע תנועה הקשתה אחורית באופן קבוע במשך היום ובמיוחד מיד לאחר כיפוף מומשך והעמסת משא כבד. לינק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576899,00.html בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה