בעיית כאב רגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/09/2009 | 13:25 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 27, וסובלת מבעיה של כאבים ברגליים בעת הליכה(גם למרחקים קצרים). לאחר מנוחה הכאב עובר. הדבר נראה לי מוזר היות ןמבחינת סיבולת לב ריאה אני מרגישה שאני יכולה ללכת מרחקים גדולים יותר. מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה רבה

12/09/2009 | 14:31 | מאת: הילה

שכחתי לרשום שאני סובלת מעקמת בגב וקשת אורכית בכפות רגליים(אני לא הולכת עם מדרסים)

הילה שלום, מכיוון שמדובר בבחורה צעירה בריאה ללא מחלות רקע, רוב הסיכוי שמדובר בבעיה יציבתית שגורמת לעומס יתר מפרקי ושרירי. לדגומא: שילוב של עקמת שגורמת לאי איזון האגן ומאלצת הבדל באורך רגליים תגרום לתנועות מפצות של הגפיים התחתונות. בנוסף, מנח לא תקין של כפות הרגליים מביא לעומס יתר על מערכת השרירים והמפרקים. מומלץ: 1. לאבחן את היציבה שלך (בדיקת הליכה בתלת מימד או אבחון קליני על ידי פיזיותרפיסט מומחה). 2. התאמת מדרסים ונעליים. 3. הוספת הגבהה במידת הצורך. 4. תרגול ואמון בהתאם לממצאי הבדיקה. מאמר: http://www.doctors.co.il/ar/8209/חשיבות+השוויון+באורך+הרגליים בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה