בדיקת לחצים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/09/2009 | 17:02 | מאת: דוד

שלום רב, אני רץ כ-10 ק"מ 3 פעמים בשבוע וסבלתי כבר פעמיים מכאבים , פעם קודמת בכף הרגל והפעם בברך. כמו"כ מעור קשה בכרית כף הרגל. ברקע hammer toes . יש לי מדרסים שנעשו ע"י מדידה ביו מכאנית וכבר החליפו לי אותם וזה לא עזר. האם בדיקת מדידת הלחצים בכף הרגל שמתבצעת באיכילוב יכולה לעזור לי במשהו ? האם מכון לבניית מדרסים ידע מה לעשות בכלל עם תוצאות הבדיקה ? אני לא אתלט מקצועי ואין לי מטרה לשבור שיאים, ואני לא סוכרתי. תודה רבה

דוד שלום, בדיקת הלחצים תאבחן את הביומכאניקה של כף הרגל בהליכה וכך ניתן לתכנן מדרס עם דיוק זויתי מירבי שיפחית את הכאב וימנע התפתחות העור הקשה בהליכה. לא כל מכון למדרסים יבין את התוצאות. צריך לוודא זאת לפני הזמנת המדרסים. http://www.bio-phyz.imacs.co.il/comptest.asp?cstock=12&ccategory=6&flash=pres.swf בדיקת ריצה המאבחנת את הביומכאניקה של כל הגוף בתלת מימד, כולל תנועתיות הברך נותנת פרוטוקול שכולל: אבחון טכניקת הריצה, מרשם למדרסים, רשימת נעליים מומלצת, המלצות טיפול ואימון, והמלצות לשיוני טכניקה הריצה. http://www.doctors.co.il/ar/8209/חשיבות+השוויון+באורך+הרגליים אני ממליץ ביצוע שתי הבדיקות לאבחון מלא ומתן פתרון אפקטיבי ביותר. בברכה, סאם

07/10/2009 | 22:16 | מאת: אלי

היכן עושים כל אחת מ- 2 הבדיקות שאותן אתה מציין ?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה