שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/09/2009 | 13:52 | מאת: קרן

שמי קרן אני בת 29 לפני שנתיים ילדתי את בני השלישי . במשך ההריון האחרון היה לי בעיה של אי שיווי מישקל . פניתי לניורולוג והוא הפנה אותי לכל מיני בדיקות וכל הבדיקות יצאו תקינות. ומלפני כמה חודשים התחלתי לסבול מוחוסר יציבות בהליכה בעמידה. כשאני עומדת יותר מדקה אני יכולה ליפול אם כן אני מחזיקה את עצמי. אותו דבר בהליכה. ותוך כדי יש לי סחרחורות. האיתי מספר פעמים רבות אצל ניורולוג אך אף פעם את לא תשובה למה אני מרגישה כך. אז כל הזמן הוא נותן לי כדורים פעם אחת לאי שיווי מישקל פעם לסחרחורות. אך האיתי רוצה לדעת אם יש בדיקה אשר תצליח לפענח את מה שקורא לי.

קרן שלום, מומלץ מאוד לפנות ליחידה להפרעות תנועה, בניהולו של פרופ' ניר גלעדי, מרכז רפואי ת"א (איכילוב). היחידה המתמחה בארץ בהפרעות תנועה. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה