מהו הטיפול המתאים לי?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/08/2009 | 12:38 | מאת: רגל

סאם חמיס שלום רב, לאחרונה הייתי אצל פיזיותרפיסט ביוזמתי, משום שרציתי לשפר יציבה. בין השאר הוא בחן את כפות הרגליים שלי. אני סובלת מהלוקס ולגוס (שבינתיים לא כואב, אך בולט למדי) וכן, יש לי פלטפוס קשיח (וכן כף רגלי השמאלית מעט גדולה מהימנית). הוא הזכיר כמה אופציות של מומחים שהמליץ לי לפנות אליהם, ביניהם אתה. כולם מומחים מהשורה הראשונה (כולל המלצה על מעבדת ההליכה באיכילוב), ואני תוהה, האם המקרה שלי רלוונטי לסדר גודל כזה של מומחים? ואם כן, למי לפנות? תודה רבה.

קודם כל את צודקת. אין צורך ברשימה מכובדת של מומחים. וטוב שכך. ללא ספק, ההמלצה שלי להאלוקס ואלגוס ללא כאבים זה טיפול שמרני בלבד (וכך נראה לי חושב הפיזיותרפיסט שלך, והוא צודק מאוד). מכיוון שמדובר בדפורמציה של כף הרגל, שהיא לרוב תוצאה של קריסה של כף הרגל האחורית והקשתות, מומלצת התאמת מדרסים. על מנת להגיע לאבחון אופטימאלי של מבנה ותנועה כף הרגל מומלצת בדיקת מעבדת הליכה. בדיקת לחצים וניתוח הליכה בתלת מימד: לינק: http://www.doctors.co.il/ar/5901/הליכה+ותנועה:+ואף+על+פי+כן+נוע+תנוע http://bio-phyz.imacs.co.il/comptest.asp בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה