כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/08/2009 | 15:46 | מאת: דויד

נוצרה כעין בליטה מתחת לפיקה בברך בבדיקת רופא ניתנו לי כדורים במטרה לדכא מצב של דלקת הבליטה די מפריעה לי במיוחד כשאני רוצה להיות על הברכיים זה מתב כמעט בלתי אפשרי שמתי לב כי נהיגה ארוכה בזוית מסויימת אף מחמירה את הכאבים צריך את עזרתך בנושא בבדיקת רופא:תנועת ברך ימין חופשיות,ללא הפרעה מיניסקאלית ללא פגיעה ביציבות הכאב ממוקד ל TIBIAL TUBEROSITY קיבלתי כדורי AROXIA ל10 ימים הכאבים בבליטה פחתו אולם כל מה שכתבי קודם עדיין קיים

22/08/2009 | 19:10 | מאת: סאם

דויד שלום, אני מניח שלא היתה נפילה על הברך! או עבודה ממושכת ששענת על הברך! חבלה ישירה על המקום או לחץ ממושך, בדרך כלל גורם לרגישות באיזור של העצם מתחת לפיקה. לעצם הזאת נאחז גיד הפיקה. ככל הנראה כתוצאה מעומס על הגיד נוצרה פגיעה ודלקת בין הגיד לבין העצם (משיכה של הגיד). 1. מומלץ: פיזיותרפיה, שתכלול US, זרמים, עיסוי לגיד, וחבישה לגיד. 2. ניתן לקנות מגן ברך ספיציפי לגיד הפיקה. 3. קרח . 7 דקות 3-4 פעמים ביום. 4. להימנע לתקופה של 2-3 חודשים מלחץ ישיר על הברך. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה