חולשה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/08/2009 | 14:18 | מאת: שמרית

כבר הרבה זמן שאני סובלת מחולשה בכול הגוף במיוחד ובכאבי רגליים וראש זה קורה הרבה בזמן המחזור אך גם כשאני לא במחזור, עשיתי את כל בדיקות הדם והכול יצא תקין מה אני יכולה לעשות למי לפנות ??

שמרית, קיימת מעורבות של מערכת העצבים הסמפטיטית: 1. לפנות לרוימטולוג. 2. לפנות לנוירולוג. 3. אם אין אבחנה לפנות לפיזיותרפיה. אולי יאבחנו סיבה לרגישות עצבית ואז גם תקבלי טיפול סמפטומטי. 4. פעילות ספורטיבית מכל סוג. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה