כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/07/2009 | 11:27 | מאת: חנית

שלום רב,לאחרונה (שנה בערך), אני סובלת מכאבים ברגליים (נראה לי בשרירים). הכאב מופיע דוקא בעת מנוחה ולא בפעילות מה שמצריך אותי לקפל את הרגליים. לדוגמא, בעת ישיבה על כיסא אני מרגישה שאני חייבת לשבת על הכסא בישיבה מזרחית, בשינה אני מקפלת את הרגליים כמו תנוחה של עובר ובכלל כאשר מופעל מזגן בחדר, הכאב מורגש יותר. בשנה שעברה הייתי אצל אורתופד והוא אמר שהכל בסדר. אשמח לעצתך, חנית

11/07/2009 | 23:32 | מאת: סאם

חגית שלום, מכיוון שהתלונה שלך ל תלונה שגרתית. לא אוכל לזור לך במסגרת הפורום ללא בדיקה קלינית. בנוסף, מומלץ לפנות לרואמטולוג. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה