גרירת רגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/07/2009 | 11:19 | מאת: דוד

אבא שלי בן 73 כבר תקופה ארוכה הוא הולך על קצות האצבעות וההליכה שלו לא יציבה לאחרונה הוא הלך ברחוב והסתכל על שלט ולאחר מכן מעד רציתי לדעת אם הדבר שכיח אם ישטתיפול ולאן לפנות בנושא

דוד שלום, יש לפנות לנוירולוג המומחה בתחום לבדוק אם יש גורם למה שאתה רואה - אבחנה. במידה וכן, הנוירולוג עלול לשלב טיפול תרופתי. בכל מקרה, חובה לפנות לפיזיותרפיה על מנת לטפל בחולשה והפגיעה בשיווי משקל, במטרה לשמר ולשפר את רמת התפקוד שלו. בברכה, סאם

13/07/2009 | 16:58 | מאת: דוד

לדעת אם יש שם מקצועי לנוירולוג שאני יפנה אילו

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה