charcot marie

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/04/2009 | 18:23 | מאת: איתן

שלום בן 74 סובל מגיל צעיר בהליכה מסורבלת לפני 5 שנים הופיעו כאבים בעמידה ובהליכה הבחנה מחלת שרירים בידיים ורגליים. ניסיתי כל תרופות[clonex baclofen gabapentin cymbalta lyrika תופעות לווי קשות מטושטש.ניסיתי co enzyme q 10 glucosamine ללא תוצאות עם כל הגבלות אני שוחה כל יום מעל 90 דקות שחיה לשמה אנא לתיחס איתן

איתן שלום, במידה ומדובר באבחנה של Charcot-Marie-Tooth, מומלץ מאוד בדיקת הליכה ומדידת הלחצים בכף הרגל בזמן הליכה. כתוצאה מבהפגיעה הנוירולוגית, השרירית והמבנה הגרמי של כף הרגל (נוקשות והגבלה מפרקית, שיוני במבנה הקשתות) קיים פיזור לחץ לא אחיד עם עומסים גבוהים על העקב וכף הרגל האחוירת. המטרה היא התאמת מדרסים בהתאם לתוצאות וכנראה גם נעליים במידה ויש פגיעה במפרק הקרסול. התאמה זו תפחית את הכאב ותתן משוב של תחושה טוב יותר ותשפר את יכולת ההליכה ושיווי המשקל. על הבדיקה: http://www.doctors.co.il/ar/5901/הליכה+ותנועה:+ואף+על+פי+כן+נוע+תנוע www.imacs.co.il http://www.bio-phyz.com/comptest.asp?cstock=12&ccategory=6&flash=pres.swf בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה