שאלה חשובה לי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/04/2009 | 18:26 | מאת: אלעד

שלום דוקטור.. הנני מגושם וגמלוני בצורה שפוגעת בחיי היום יום שלי.. אני הולך בכבדות והתנועות שלי איטיות ומגושמות בצורה קשה.. והעיה הזאת היא גם בידיים וגם ברגליים כאילו אני מקולל .. האם זו תופעה נפוצה? האם אפשר לטפל בזה? האם זה נפשי או פיסי? אשמח לתשובה מקיפה בנושא. תודה רבה

אלעד שלום, כדאי ראשית להיבדק על ידי נוירולוג לשלילת בעיה ספציפית. במידה והאבחנה הינה סרבול בלבד וכבדות בתנועה הטיפול הינו טיפול פיזיותרפי שמטרתו לאתגר את הגוף בתרגול הדורש עבודת שרירים מדויקת והמשולבת בתרגילי שיווי משקל וקואורדנציה. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה