ניתוח הליכה ותנועה היכן עושים?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/11/2008 | 10:24 | מאת: גם לי יש

לאחרונה אחרי שנים של תלונות על כאבים בכף הרגל גילו שיש לי הבדל של 2 ס"מ (במדידה עם סרט מדידה מהפופיק) באורך הרגליים יש לי קשת גבוה ברגל הקצרהועשו לי הגבהה של 1 ס"מ בעקב לפי המאמרים שקראתי בפורום אני מבינה שהטיפול לא נכון אשמח אם תוכל לומר לי האם אני עושה נזק בהליכה עם הגבהה רק לעקב? והיכן מבצעים את ניתוח ההליכה והתנועה. ועלות של בדיקה כזאת? תודה

שלום, כפי שמפורט במאמר, מיקום ההגבהה תלוי בסיבה ובמידת ההבדל באורך רגליים, אותה יש לבדוק באופן דינאמי. לפרטים נוספים: www.imacs.co.il , 03-5222583 בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה