אביזר עזר להליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/11/2008 | 15:36 | מאת: חגיגה

שלום רב, האם לאדם כבן 80 הסובל מהבדל בגובה רגליו כתוצאת פציעת ראש ממלחמת השחרור, והסובל מהפרעות שיווי משקל עקב כך ניתן להתאים אביזר עזר כלשהו להליכה ? בכבוד ותודה ** יד ימין לא חשה כלל.

חגיגה שלום, הנתונים שנתת אינם מספיקים וכך לא אוכל לענות לך. יחד אם זאת, על פי בדיקה פיזיקלית וניתוח תנועת ההליכה נוכל לזהות את הגורמים להפרעה בתבנית ההליכה. על-פי הממצאים נוכל להתאים את אביזר העזר במידת הצורך. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה