לא ידע כיצד לדרוך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/08/2008 | 00:38 | מאת: הורה מודאג

הילדה קיבלה לפני שבוע מכה בברך (בת שלוש) הצילום מראה שהכל בסדר, אך היא לא מוכנה בשום אופן עדיין לדרוך על הרגל. לדעתי זה נובע גם מפחד. מה לעשות?

כמובן, אלמנט של הפחד יכול להיות הגורם שמונע ממנה לדרוך על הרגל אך אין לקבל זאת מבלי לשלול בעיה אמיתית. חייב להתיעץ עם אורטופד מומחה ילדים!!! במידה ואין אבחנה ומדובר במכה, כאב ופחד בלבד, יש להתחיל בתרגול קל כמו שכיבה על הגב ברכיים כפופות והרמות אגן, אופניים, הליכה בבריכה. בכל מקרה יש צורך לקבל טיפול והדרכה עח ידי פיזיותרפיסט ולא לבצע את הטיפול באופן עצמאי. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה