חוסר תחושה מהברך ומטה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/08/2008 | 12:34 | מאת: יוסף

אני אדם בן 88 אושפזתי מחשש לאירוע מוחי(לאחר עמידה בחנות מעט ממושכת רציתי לעבור מידרכה והרגשתי חוסר תחושה מהברך ומטה כך שהיו חייבים להושיב אותי על המדרכה אחרת הייתי נופל) אך לא נימצאו כול ממצאים כולל צילום c.t וצילום של עורקי הצוואר . אך עדיין אני לא יכול לעמוד לזמן ארוך יותר מממספר דקות , וכן תוך כדי הליכה אני חש תופעה של חוסר תחושה מהברכך ומטה ואני חייב להיתיישב ורק לאחר מנוחה התחושה חוזרת . תופעה זו לא קורת כאשר אני שוכב. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאיזה רופא רצוי לפנות . תודה מראש על תשובתכם.

יוסף שלום, תופעה זו יכולה להתאים לבעיה שמקורה בגב התחתון (מעורבות עצבית) או פגיעה פריפרית של כלי דם. מומלץ להתיעץ עם אורטופד מומחה עמוד שדרה ומומחה כלי דם. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה