טונוס מוגבר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/08/2008 | 18:56 | מאת: מיטל

יש לי ילדה בת 7 חודשים איבחנו אצלה טונוס מוגבר והיא גם נורא קשה בגוף האם פיזוטרפיה עוזרת אם לא הולכים זה עובר לבד או שחייב ללכת לפיזותרפיה תודה!

שלום רב, בהחלט יש לפנות לאורטופד ילדים ונוירלוג לאבחון מקור הטונוס הגבוה. האבחנה חשובה!!! כמו כן, חובה לפנות לטיפולי פיזיותרפיה ליחידה להתפתחות הילד. המטרה- אבחון מוטורי, טיפול ומעקב. בהצלחה, סאם

18/08/2008 | 23:01 | מאת: מיטל

מה ההשלכות של טונוס גבוה????? מה יכול לקרות בעתיד??????? תודה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה