שאלה חשובה ביותר..

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/08/2008 | 15:38 | מאת: שלומי דוד

אני ממש ממש מגושם! בהליכה שלי ובכל תנועה שלי,גם בידיים וגם ברגליים,אני מרגיש כאילו יש עליי כובד משקל דמיוני שגורם לי להיות ממש מגושם וגמלוני.. חשוב לציין שזה התחיל רק בשנתיים האחרונות והולך ונהיה יותר גרוע(אני בן 21) יש משו לעשות עם זה או שנדפקתי לכל החיים?!

שלום שלומי, שני דברים: 1.כדאי לגשת לבדיקה אצל נוירולוג מומחה בהפרעות תנועה (לדוגמא היחידה להפרעות בתנועה- איכילוב). 2.כדאי לבצע בדיקה במעבדת הליכה על מנת שיהיה תיעוד מדויק ומדד לתלונות שלך ולא רק תיאור. כך האבחון והטיפול יהיו מוצלחים יותר. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה