כאבים בכפות הרגליים עם הרגשה של הירדמות ונפיחות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/07/2007 | 17:13 | מאת: עדה

כמו ללכת על כריות עם כאב עז גם בכף הרגל וגם בעצמות כף הרגל נאמר לי כי המסרק של כף הרגל נחת למטה וזו לא בעיה של עצבים אשמח לקבל תגובה ועצה מה לעשות מכיוון שאיכות החיים היא די בעייתית ונעילת כל נעל היא סבל בפני עצמו. תודה מקרב לב

עדה שלום, צניחה של עצמות המסרק יכולה לגרום לכאבים בכף הרגל. אך את מתלוננת גם על תחושה של הרדמות ונפיחות, מה שעלול להעיד על בעיה עצבית, שיכלה להיווצר כתוצאה מצניחת עצמות המסרק שגרמה ללחץ על קצבות עצבים או ממקור אחר. יש לפנות למומחי כף רגל (במידה ויהיה צורך גם לנוירולוג). בכל מקרה, יש לעבור בדיקה ביומכאנית של כף הרגל, ובדיקת לחצים דינאמית של כף הרגל להתאמת מדרסים ביומכאניים לתיקון מנח כף הרגל והפחתת העומס מראשי המסרק. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה