טונוס מוגבר ספזם

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/08/2008 | 21:12 | מאת: ד.ת

אשתי בת 53 יש לה טונוס מוגבר בכף רגל עושה פזוטרפיה ולוקחת כדור קלונקס פעם ביום עקב ניתוח והוצאת מנגיומה מהראש שפיר + פרכוס חד פעמי יש לכם פתרון נוסף

שלום, 1. כדאי לפנות ליחידה להפרעות בתנועה במרכז הרפואי תל אביב ולהתייעץ עימם. 2. בדיקה במעבדת הליכה תעריך את הסטייה בתנועת כף הרגל ותעזור בהתאמת סדים/מדרסים/נעליים במידת הצורך. כמו כן, הבדיקה תאפשר תכנון פרוטוקול טיפולי לתיקון התנועה. על פי הבדיקה ניתן יהיה למדוד במדויק את התנועות בהליכה בתלת מימד, לאבחן את מקור הסטיה ובהתאם להמליץ על טיפול והתאמת אורתוטיקה. בהצלחה,סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה