כאבים בעת הליכה מהירה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/04/2008 | 09:42 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 29 והתחלתי דיאטה לפני כחודש שהפורט שבחרתי לעשות הוא הליכה מהירה במשך שעה. בהתחלה התחלתי עם 40 דקות הליכה מהירה ולאחר שנאמר לי שזה לא מספיק העליתי את משך ההליכה לשעה. במשך ה- 20 דקות הראשונות יש לי כאבים בצד אך לא בצד התחתון (כמו שיש לאחר ששותים הרבה מים לפני ההליכה) אלא בערך באמצע החלק הימני של הגוף שלי איפה שהצלעות. לאחר כ- 20 דקות הכאב עובר.מה זה יכול להיות והאם עליי להפסיק או להפחית את זמן ההליכה? בתודה מראש, טלי

08/05/2008 | 11:06 | מאת: מולי אפשטיין

שלום טלי, התופעה של כאבים בצד מוכרת בקרב אנשים שעוסקים בפעילות גופנית. לא תמיד יש לכך הסבר מתקבל וגם התופעה לא תמיד מתרחשת בעיתוי זהה. בכל מקרה אני מצ"ב קישור למאמר שכתבתי בנושא הזה. מקווה שתוכלי ליישם חלק מן ההמלצות שם, או לפחות להרחיב את הדעת בנושא. בהצלחה! מולי http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=1280&CategoryID=130

למולי אפשטיין, המומחה בפיזיולוגיה של המאמץ. תודה רבה! סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה