הלכיה "קופצנית"

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/07/2007 | 10:09 | מאת: מיכאל

שלום, אני בן14 ויש לי בעיה הבעיה שלי היא שיש לי מין הליכה קופצנית זאת אומרת כשאני הולך רגיל אני מקפץ\מדלג בהליכה אני לא יודע אם זה עוזר אבל גם לאמא שלי יש את זה רק אצלה לא ממש רואים את זה אבל כשאני הולך כולם אומרים לי שאני יפסיק לקפוץ אפילו שאני מרגיש שאני הולך רגיל. השאלה שלי איך אני מטפל בזה אני אשמח מאוד אם תפנו אותי או תגידו לי מה לעשות. תודה מראש מיכאל =]

מיכאל שלום, קודם כל יש לשתף את ההורים. מומלץ אבחון על ידי נוירולוג ובדיקה במעבדת הליכה על מנת לזהות ולתעד את "הקפיצות והדילוג" על מנת לנסות להגיע לאבחנה או להבין את הסיבה לקפיצות אלו (שריר, גיד, תבנית תנועה) על מנת להמליץ על טיפול מתאים. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה