התקלות בחפצים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/03/2008 | 18:25 | מאת: מיקה

שלום רב, בתקופה האחרונה שמתי לב לתופעה חוזרת קצת מוזרה. כשאני הולכת בבית אני חוטפת מכות בידים מחפצים שונים, מקירות, מדלתות מטווחים מאוד גדולים - ואני אסביר: לא שטווח התנועה שלי הוא גדול, אלא בהליכה רגילה בתוך הבית, ההתקלות היא בלתי נמנעת גם אם אני מאוד נזהרת, המכות מאוד כואבות לא ברור לי מה קורה. לפני כמה חודשים היתה לי אותה תופעה ומקץ תקופה היא עברה. לאחרונה זה שוב קורה לי. אני בת 55 בריאה, מתאמנת באופן קבוע פעמיים בשבוע. האם יש כאן בעיה רפואית כלשהי? לתשובתכם המלומדת אודה. מיקה מיקה

מיקה שלום, תלונתך אינה שגרתית ולכן יהיה לי קשה מאוד לענות מבלי לבדוק אותך. אני ממליץ לך לפנות לנוירולוג לצורך יעוץ ובדיקה נוירולוגית. במידה ויהיו ממצאים יהיה צורך בהמשך בירור וטיפול. בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה