פיזיוטרפיה להפרעה - פיראדמלית צרבילרית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/02/2008 | 09:46 | מאת: גילבר

שלום לך , הנני סובל מתסמונת פיראדמלית צרבילרית , לאחר אבחונים נוירולוגים, לאחרונה אני נמצא בטיפול פיזיוטרפויטי לשיווי משקל , אבל נראה לי שהטיפול עושה את ההפך .. אני מאבד עוד יותר את שיווי המשקל שלי . יש לציין שהטיפול מבוצע בקופ"ח במכון פיזיוטרפיה מוסמך , וע"י מטפל מוסמך להפרעות נוירולוגיות . היתכן שהטיפול מזיק ? ... תודה לך גילבר

גילבר שלום, במידה וקיימת פגיעה בשיווי המשקל, הטיפול המומלץ הוא דווקא טיפול שמאתגר את מערכת שיווי המשקל. יכול להיות שהתלונות שלך נובעות מקושי ועייפות הנגרמים בטיפולים. אין לי ספק שהמטפל שלך שהוא מוסמך בטיפול בהפרעות נוירולוגיות מטפל בך בצורה הנכונה והמתאימה. בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה