רעד ביד ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/02/2008 | 23:13 | מאת: א.ש

שלום, הנני בן 52 נוטל תרופות סימוביל 10 מ"ג יום כן יום לא רומוטיב פעמים ביום לאחר מעבר ע"י פסיכיטאר מרסיטל. הטיפול ברומוטיב כמעט שנה במצב טוב ולאחרונה התחילתי להרגיש מדי פעם חזרה של החרדה אך אני נמנע בשלב זה לחזור לרסיטל בגלל תופעות הלוואי (השמנה וחשק מיני ירוד). לאחרונה שמתי לב כי בעת שאני שותה מרק מכף היד הימנית שלי מתחילה לרעוד רעידות קלות בקירבה לפה . לעומת זאת שתיה מכוס או כף לא עם נוזל אין תופעת רעד. רציתי לברר האם יש השלכה לתופעה חדשה זו כתוצאה מבעיית החרדה או בעיה אחרת שאינני מודע לה. ברצוני לציין כי תופעת רעד לא היתה לי בעבר. תודה

שלום, אני ממליץ לך בחום לפנות לקבלת יעוץ ביחידה להפרעות בתנועה בהנהלת פרופ' גלעדי במרכז הרפואי ת"א – איכילוב. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה