בדיקות נוירודינמיות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/02/2008 | 20:42 | מאת: סטודנט

SLR מה ניתן להסיק אם NECK FLEXION מקלה על כאב מאחורי הברך(כאב של מתיחה לא כאב עצבי),אחרי סוף טווח הSLR? ומה אם הכאב גובר<? תודה מראש

הייתי מבצע את הבדיקה מספר פעמים לבדוק את מהימנות הבדיקה. כאב מתגבר, משמעו סימן חיובי של מעורבות המערכת העצבית. יש לאבחן את מקור הלחץ, באיזה רקמה ((interfacing structure, לטפל ולשחרר את המעבר העצבי וכמובן תלוי בשלב הסימפטום (חריף, תת-חריף או כרוני) לטפל דרך טכניקת נוירודינמקס. במעורבות עצבית הכל אפשרי. במידה והכאב פוחת, כנראה מדובר בשחרור המתח העצבי של המערכת הסמפטטית על ידי כיפוף הצוואר בגלל המעבר שלה באיזור הקדמי של הצוואר. יכול להתאים למצבים כרונים. להסבר מפורט יותר לבדוק את הספר של Butler. סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה