מקווה שזה הפורום המתאים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/07/2007 | 09:46 | מאת: רותם

אני עתודאית בצה"ל וכרגע אנחנו עושים פרוייקט גמר (אני לומדת הנדסת מכונות). רציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי במציאת מידע על כסא גלגלים שעולה במדרגות או להפנות אותי לגורמים שיכולים לעזור לי. תודה מראש, רותם

אני מעדיף לא לפרסם שם של חברות מסחריות בפרורם. אפשר למצוא את זה דרך מונעי חיפוש- מילות חיפוש: מטפסי מדרגות, כסא למדרגות, מעלון, זחליל. סאם

26/07/2007 | 23:40 | מאת: רותם

אבל זה לא כמו מדרגון כסא. זה כסא גלגלים מיוחד שמטפס בעצמו במדרגות. למיטב ידיעתי אין אותו בארץ וגם בעולם הוא די נדיר.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה