Winged Scapula

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/07/2007 | 12:21 | מאת: טום

רציתי לדעת בבקשה איך אפשר לדעת האם אני סובל מבעיה זו. יש דרך שבה אני יכול לבדוק את עצמי? איך רואים? מה הסיבות לתופעה והאם יש טיפול? יש לציין שאין לי כאב. האם פילטיס יכול לעזור קצת? תודה מראש.

טום שלום, על מנת לוודא אם אתה סובל מבעיה זו מומלץ להתיעץ עם פיזיותרפיסט. בעיה זו נגרמת כתוצאה מחולשת שרירי הגוו העליון, שריר שמצמיד את השכמות לגב. לרוב בעיה זו קשורה לבעית יציבה שהטיפול בה כולל התיחסות לכל היציבה. מה שרואים זה התרחקות של השכמות מהגב והקשי להצמיד אותם. אפשר לראות זאת בזמן תרגיל כמו שכיבות שמיכה, אן השענות על קיר עם ידיים מושטות קדימה. הטיפול יכלול חיזוק שרירי בטכניקות נכונות. פילטיס גם אפשרי. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה