הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/01/2008 | 17:25 | מאת: אוקסנה

שלום רב, שמתי לב שלחבר שלי יש מעין הליכה שהיא לעיתים לא סימטרית גם בריצה סוג הליכה שקשה לתאר. יכול ליהיות שזה כתוצאה מטראומת ראש שעבר בגיל צעיר יותר? (היום הוא בן 27, עבר ניתוח בגיל 18 כתוצאה מתאונה שגרמה לשבר בגולגולת)

השאלה מה היא ה- "הליכה הלא סימטרית" שאתה מתאר. במה היא מתבטאת, כמה היא חריגה מההליכה הנורמלית. המקור יכול להיות אורטופדי פשוט או נוירולוגי (במידה והייתה פגיעת ראש – עצבית בעבר). צריך לעבור בדיקת הליכה ויעוץ נוירולוגי על מנת לאתר את הגורם לתבנית ההליכה. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה