SLUMP TEST

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/01/2008 | 00:28 | מאת: תלמיד

שלום רב למשתתפי הפורום, אבקש את עזרתכם להבין את נושא ה-SLUMP TEST להלן ציטוט מספרו המצוין של דויד בטלר: "consider a person who has posterior knee pain in the slump position. it is the case in asymptomatic subjects AND frequently in those suffering neurogenic spinal AND leg pain that cervical extension rapidly relieves the leg pain evoked in the slump test AND the subject is able to extend her knee further".כעיקרון יש המשך אבל זה עיקר הקושי שלי להבין. אודה לכל הסבר והבהרה של העניין

העיקרון הוא תנועתיות/ אורך מערכת העצבים אשר למעשה מהווה יחידה אחת מתחילתה ועד סופה. במידה וקיימת מעורבות/ קיצור/ תפס של מערכת העצבים במקום כלשהו לאורך המסלול שלה, מתח/ קיצור בקצה אחד יגביל את התנועה בקצה השני. אפשר לדמות את מערכת העצבים לחבל אחד ארוך ורציף (חוט השדרה) בעל שלוחות (העצבים הפריפרים). כאשר משחררים את הקצה של הצוואר, מפחיתים את המתח הכללי על "החוט" העצבי וכך אפשר למתוח אותו יותר בקצהו השני, כלומר לישר את הברך. בהצלחה בלימודים, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה