דורבן בעקב ??

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/12/2007 | 14:00 | מאת: אורית

שלום רב, אני סובלת מכאבים בסוף העקב לכיוון הקשת מספר שנים , קבלתי מספר זריקות פיזיוטרפיה וכל מה שקופת חולים יכולה להציע. כמו כן עשיתי מדרסים מגרפית. לאחר שהתייעצתי עם האורותופד הוא אמר שמדרסים נוקשים מגרפית אינם מתאימים לי , אלא מדרסים רכים לפי מידת גבס ולשחרר את הלחץ בעקב. ומה דעתך על טיפול בגלי הלם אודה לעצתך.

שלום אורית, הטיפול בגלי הלם אינו מבוסס מדעית וההצלחה הקלינית שלו מוטלת בספק. לפי הסיפור שלך, מומלץ קודם כל לעבור אבחון לצורך זיהוי מקור הכאב והאפשריות הטיפוליות. מומלץ מאוד לעבור בדיקת לחצים בכף הרגל. בדיקה זו כלולה בסל הבריאות, ניתן לבצעה בבי"ח איכילוב, המעבדה לחקר ההליכה והתנועה 03-6947279. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה