מדרסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/12/2007 | 13:33 | מאת: אורית

שלום רב, האם המדרסים הביומכניים שאתה מציין עשויים מגרפית ? אורית

אורית שלום, החומרים משתנים ותלויים באבחנה, לאיזה פעילות מיועד המדרס, ובסוג הנעליים. קיימים מספר סוגי חומרים שנותנים קשיחות לצורך תיקון מנח כף הרגל. החומר קל, מאפשר בלימת זעזועים ופיזור לחצים נכון בכף הרגל. חשוב שיהיה חומר מספיק קשה כך שלא יקרוס עם העומס הנוצר בעמידה, ויוכל לתקן את מנח כף הרגל. כמובן, חייבים לעבור בדיקה, גיבוס ללא נשיאת משקל, וסריקה מדויקת של הגבס כך שיתאים לכף הרגל במדויק. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה