ביצוע כושר במהלך העבודה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/12/2007 | 16:20 | מאת: משה

שלום לך. אני הייתי רוצה לשים משקולות ברגליים בזמן העבודה שהיא לא פיזית במיוחד,בשביל לחזק את השרירים ברגליים.האם זה בסדר? ואם לא אז איך אני מחזק את השרירים ברגליים ביום יום??? בברכה משה

משה שלום, לא תשיג אפקט של חיזוק על ידי עבודה יומיומית עם משקולות מחוברות לרגליים. הדרך הכי טובה לחיזוק שרירים היא חיזוק ספיציפי לשרירים או לקבוצת שרירים. אפשר לעשות זאת גם במכשור בסיסי מאוד בבית (כמו גומיות, משטח עמידה לא יציב). תרגול זה מומלץ כאשר הוא מבוצע לפי הנחיות ממומחה ספורט או מפיזיותרפיסט. אפשר לתרגל 20-30 דקות שלוש פעמים בשבוע, למרות שזה מאוד תלוי במבנה גוף, במבנה המפרקי- שרירי ובמטרות התרגול. מומלץ לפנות לפיזיותרפיסט מומחה. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה