אטקסיה בהליכה / ATAXIA CEREBELLER / SPINO CER

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/12/2007 | 16:15 | מאת: נף

שלום לכולם וכמובן למנחה הקבוצה אני מחפש אנשים עם אבחנה נוירולוגית( אטקסיה ) . הנושא חשוב לי מאד כי אני סובל מחוסר שיווי משקל קבוע על רקע אורגני ( בעיה של דלדול במוחון ) . מדובר במחלה נוירולוגית נדירה . כל טוב נף

25/12/2007 | 13:48 | מאת: דליה

אני עוסקת בספורט טיפולי/ שיקומי ולומדת הדרכת תנועה שנה שניה במכללת וינגייט. אטקסיה היא בעיית שווי משקל הגורמת להליכה רחבה בגלל פגיעה במערכת שווי המשקל שבמח . המצב הוא בלתי הפיך אך ניתן לשקמו עד לתיפקוד טוב. לידעתך ישנם לא מעטים שנושאים את המחלה ועם טיפול נכון מתפקדים ומרגישים טוב ניתן לכתוב אלי [email protected],

21/03/2009 | 22:27 | מאת: ליאור

היי נוף שמי ליאור ואני גר בנתניה.יש לי בעיה בשיווי מישקל אבל כפי הניראה לי לא כ"כ חמורה. אני נוהג ובעת הנהיגה זה לא משפיע עליי (עד כה). דיי ברור לי שאני צריך לעסוק בספורט כדי לעזור לעצמי, מכיוון שמישחקי כדור איני יכול לעשות (ביגלל חוסר שיווי מישקל וקורדינציה) אני מישתדל לישחות לפחות 5 ימים בשבוע.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה