כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/11/2007 | 07:21 | מאת: צילה

כבר תקופה ארוכה יש לי כאבים בחלק הקידמי של כפות הרגליים כרית כף הרגל והאצבעות, פניתי לטיפול רפלקסולוגי ונאמר לי שזה קורה הרבה כתוצאה ממתח ולחץ נפשי האם אכן זה כך או שישנם עוד סיבות . כרגע התחלתי בטיפול רפלקסולוגי וקבעתי גם תור למומחה כף-רגל אשמח לקבל תשובה ממכם.

צילה שלום, יש צורך בבדיקה ואבחון של מומחה כף הרגל. מדובר בכאב בשתי כפות רגליים לכן יש לבדוק סיבות נוספות (בריאות כללית, כלי דם, סכרת...). כנראה מדובר בבעיה פשוטה של מנח לא תקין של כפות הרגליים שהביא לעומס יתר על כף הרגל הקדמית, ואז מדרס ביומכאני יפתור את הבעיה במהירה. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה