שלום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/11/2007 | 20:06 | מאת: מיכל

שלום יש לי בעייה נוראית : האולפוס שלי עמוק ביותר - ואני מתעייפת מאוד מאוד מאוד מעמידה על רגליי. העייפות הרסה את חיי. פשוטו - כמשמעו ואני רק באמצע חיי ! אני ממש מתחננת בכל לשון של בקשה מכל מי שרק יודע - ואפילו הכוונה בלבד : איך מוצאים את האדם הנכון שיכין לי נעל למידותיי בהזמנה אישית. הבנתי שיש שרלטנים לא מעט. האם מישהוא שמע ? יודע איפה ? בבקשה אני מתחננת עיזרו לי בדחיפות !!!! בבקשה מכולם !!! האם מישהוא יוכל לעזור אנא ?

מיכל שלום, במצב הזה חשוב לקבל אבחון מדויק. האם מדובר אך ורק במבנה של קשת הולפוס או האם קיימת מחלה כלשהי שמתבטאת במבנה זה של כפות הרגליים, כתוצאה מפגיעה עצבית ושרירית. מומלץ להתיעץ עם אורטופד מומחה כפות רגליים או עם וירולוג שיקבע את הסיבה למבנה הזה של כף הרגל, וכך ניתן יהיה לקבוע את הטיפול המתאים ביותר. לגבי התאמת נעליים ומדרסים. יש להיבדק במעבדת הליכה על מנת לקבוע את הבעיה הביומכאנית ולקבל מרשם שקובע איך יש לתכנן ולבנות את המדרסים והנעליים המתאימים לך. בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה