תסמונת התעלה הטרסלית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/11/2007 | 15:00 | מאת: יוני

אובחנה אצלי התסמונת בדרגה קלה עד מתונה.אין כאב\נימול. מה הטפול?מה צריך לעשות?

יוני שלום, כיצד אובחנה הבעיה אם אין סימפטומים? אם אין כאבים, נימול או כל תלונה אופיינית אחרת, לא ניתן לקבוע קיום בעיה זו. בכל מקרה, הטיפול המקובל בתסמונת התעלה הטרסלית הוא: 1. מדרסים ביומכאנים לתיקון מנח כפות הרגליים. 2. פיזיותרפיה: לשיחרור הלחץ ותנועיתיות מערכת העצבים. 3. תרגול לתיקון מנח כף הרגל- פרופריוספציה. בברכה, סאם

27/11/2007 | 22:32 | מאת: יוני

הבעיה אובחנה על ידי בדיקת EMG. המדרסים הדרושים הם מדרסים ביומכנים כמה זמן צריך לשים אותם עד שחל שיפור? כיצד משחררים את הלחץ בפיוזיותרפיה?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה