הליכה ויציבה נכונה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/10/2007 | 09:01 | מאת: נורית

בתי בת 16.5 הולכת כפופה עם נטיית הראש והכתפיים קדימה כמו כן כפות רגליה פונות הצידה בזמן ההליכה קראתי כאן בפורום על מעבדת הליכה. אשמח לקבל פרטים והאם לקופת חולים מכבי יש כזו מעבדה? תודה מראש

בהחלט יש צורך בבדיקה במעבדת הליכה לצורך אבחון היציבה הכללית ולהערכת מנח כפות הרגלים והגפיים התחתונות בזמן עמידה והליכה, ולצורך מתן המלצות לטיפול בהתאם. קופ"ח חולים מכבי משתתפת בחלק מהבדיקות שמבוצעות במעבדת הליכה, וזה גם תלוי באבחנה. אני מציע שתפני למעבדה טלפונית לקבלת פרטים נוספים ולבירור באיזו בדיקה יש צורך. http://www.tasmc.org.il/448/ בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה