מחקר בפיזיולוגיה בוינגייט - דרושים הלכים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/10/2007 | 16:19 | מאת: גל זיו

במכללה לחינוך גופני שבמכון וינגייט מתקיים מחקר בנושא: "היבטים פיזיולוגיים של מהירות המעבר מהליכה לריצה". למחקר דרושים מתנדבים ומתנדבות פעילים גופנית, בריאים ובוגרים (מעל גיל 18). בפרט, נדרשים ספורטאים וספורטאיות העוסקים/ות בהליכה ומסוגלים ללכת במהירות של מעל 8 קמ"ש. כל נבדק יתבקש להגיע למעבדה לפיזיולוגיה של המאמץ שבמכללה בוינגייט 3-4 פעמים. הבדיקות יכללו הליכה וריצה על מסילה בעומסים תת מירביים ובדיקות פיזיולוגיות נוספות. במחקר לא מתבצעות שום בדיקות חודרניות ואין צורך בנתינת דם בשום שלב. כל מתנדב למחקר יקבל: בדיקת ארגומטריה חינם (שווי 250 ש"ח). בדיקת אחוזי שומן. חיזוי צריכת חמצן צירבית (צח"מ). הנחה בקנית נעלי הליכה/ריצה. המחקר עשוי לעניין כל מי שהעיסוק לספורט קרוב לליבו. לפרטים יש לפנות ל- גל זיו 054-4412010 ,[email protected]

25/12/2007 | 13:54 | מאת: ziva

אני אשמח להשתתף , אני רצה כתחביב אישי , מעל 10 קמ,ש daliahodgmail.com

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה