ניתוח תנועה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/07/2007 | 08:57 | מאת: יוסי

קודם כל, ברכות על הפורום החדש,אני בטוח שכולנו ניעזר בו רבות. רציתי לשאול: האם בעמידה שרירי הגב עובדים באופן אקצנטרי ושרירי הבטן לא עובדים?? מהו כיפוף של הגו ואיזה שרירים עובדים בכיפוף? מה המשמעות של אדם שעומד ישר מדי? מה המשמעות של הסעת אגן קדימה והגדלת הלורדוזה המותנית? תודה רבה מראש.

יוסי שלום, תודה על הברכות. שאילותיך מעניינות ומקצועיות. יהיה מאוד קשה לענות על שאילות אילו במסגרת הפורום. במידה ואתה סובל מבעיה כלשהי, נא פרט ואני אשתדל לעזור ככל אפשרי. במידה ואת מחפש תשובות מקצועיות, יש לחפש חומר בנושא בכל ספר ואולי אתר המתסק בנושא של ביומכאניקה. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה