שאלת מיליון הדולר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/10/2007 | 03:00 | מאת: עוז

כיצד לטפל בגב תפוס עקב הרמת משאות כבדים?

האמת שזה די פשוט. יש לאבחן את המקור: שרירי, מפרקי/ רצועות, דיסקוגני או עצבי (קטלוג הסמפטומים לאחת הקבוצות), זה למעשה השלב העיקרי והמורכב בתהליך. על פי האבחון הקליני (במידה ולא מדובר בטראומה, האבחון הוא על ידי בדיקה קלינית בלבד ללא צורך בבדיקות הדמיה- צילומים) אפשר להשתמש בטכיקות ואמצעים שונים לטיפול ברקמה הפגועה. הטיפול הקונבנציונאלי המבוסס מחקרי ביותר הינו פזיותרפיה. בברכה, סאם

18/10/2007 | 15:15 | מאת: מיכי מנהיים

אפילו בחצי מליון דולר ניתן לטפל בבעיה בשיטת מקנזי, שאל את הפיזיוטרפיסט.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה